VD till Innovatum Science Park i Trollhättan

VD – Innovatum Science Park

Nu söker Innovatum Science Park en visionär och nyfiken VD med ett stort engagemang för andras utveckling! Vi erbjuder en omväxlande och meningsfull roll där du får driva och utveckla arbetet inom Innovatum Science Park, som också omfattar Energikontor Väst, Wargön Innovation, Innovatum Science Center och Saab Car Museum. Vi arbetar för att utveckla näringsliv och företagande, väcka barns nyfikenhet för teknik och naturvetenskap, samt tillvarata regionens kulturella och industriella värden.

Som VD för Innovatum Science Park är du koncernchef för hela Innovatumkoncernen, som innefattar Innovatum AB med dotterbolag. Koncernens uppdrag består i att: allmänt främja näringslivets utveckling, främja utvecklingen av tekniskt och industriellt kunnande, stötta det framtida förnyelsearbetet och att öka ungdomars intresse för teknisk och naturvetenskaplig utbildning.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Dahl på Solum Search; 0730-263834 alt ylva.dahl@solumsearch.se för mer information om rekryteringen.

Sista ansökningsdag: 2022-03-14