Operativ VD till besöksdestinationen Halle- och Hunneberg i Vänersborg

”Halle- och Hunneberg är ett av Vänersborgs populäraste besöksmål. Växt-och djurlivet är unikt för hela Sverige. Området lockar även besökare och invånare för de många friluftsaktiviteter och evenemang som erbjuds.

VD PÅ BERGET

Nu söker vi en operativ vd som vill leda utvecklingen av besöksdestination Halle- och Hunneberg. Området är känt och välbesökt sedan generationer och bedöms ha stor potential att kunna locka betydligt fler besökare från när och fjärran. I rollen ingår att vara en god ambassadör och inspiratör för Halle- och Hunneberg. Området ska vara attraktiv att såväl besöka som att engagera sig i för föreningar, entreprenörer och andra intressenter.

Som vd kommer du att föra ett nära samarbete med Visit Trollhättan Vänersborg samt med våra deltagande kommuner Grästorp och Trollhättan, föreningsverksamheten i vårt område och skogs-och markägaren Svea skog. Du kommer också att skapa tillfällen och möjligheter för nätverkande och omvärldsbevakning med exempelvis Vänersamverkan och Platåbergens Geopark, Unesco globala geopark.”

Välkommen att läsa mer via nedan länk!

Sista ansökningsdag: 2023-06-05