Senior Lösningsarkitekt / Senior Solution Architect

Netwest skapades ur ett gemensamt initiativ från Västra Götalandsregionen och stadsnäten i Västsverige och är samägt av Västra Götalandsregionen samt 28 olika kommuner och kommunala bolag och bedriver verksamheten från Alingsås.

Netwests affärsidé är att sälja transportförbindelser för datakommunikation i Västra Götalandsregionen. Vi har ett eget våglängdsnät som täcker stora delar av vår geografi och för lokala förbindelser hyr vi av regionens många infrastrukturägare som är stadsnät och fiberföreningar. Våra kunder är de nationella teleoperatörerna men också företag.

För rätt person, med senior erfarenhet från och intresse av teknik inom fibernät samt ett gediget lösningsintresse, ger denna roll många spännande möjligheter att både utvecklas som person och i rollen. I det dagliga arbetet formar du övergripande designlösningar tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Du stöttar även kollegor inom sälj och leverans ur både ett tekniskt perspektiv lik väl som ett lösningsperspektiv.

Netwest är ett ungt bolag som ständigt utvecklas och som präglas av stor arbetsglädje och prestigelöshet. Som Senior Lösningsarkitekt är du huvudansvarig för vår tekniska plattform och driften av densamma. Du är också en viktig del av vårt sälj- och leveransteam som idag består av 5 personer. Välkommen till Netwest Sweden AB!

Mer information om rollen hittar du via nedan länk!