Projektledare Energi till Innovatum Science Park i Trollhättan

”Kulturen på Innovatum Science Park präglas av teamwork, nyfikenhet och flexibilitet. Vi söker lagspelare med god erfarenhet av att driva och leda i samarbete med olika samverkansparter och kollegor. Vi söker dig som är redo att utveckla, implementera och driva denna strategi framåt tillsammans med oss och våra samarbetspartners.

Som projektledare ingår du i ett eller flera av våra projekt där du antingen får ta ett helhetsansvar, eller ansvar för ett delområde. Du kommer dels att strukturera och planera arbetet, dels arbeta operativt för att säkerställa att projektmålen nås. En del av ditt uppdrag blir också att utveckla idéer, rigga och ansöka om nya projekt. Du kommer att ingå i vårt energiteam med innovationsledare, projektledare, affärscoach, kommunikatör och projektekonom som tillsammans verkar för att skapa värde i alla de projekt vi är engagerade i.

Projekten vi driver och koordinerar finns på regional, nationell och EU/internationell nivå.

Innovatum Science Park har sedan 25 år tillbaka hjälpt företag, akademi och samhälle att mötas, samarbeta och utveckla hållbara innovationer, främst inom industriell teknik. Idag är fler än 400 företag engagerade i vår verksamhet som bland annat erbjuder test- och demomiljöer, en startupinkubator, en av landets största verksamheter för utvecklingsprojekt, olika företagsnätverk, events och ett community för entreprenörer.”

Mer information om rollen hittar du via nedan länk!

Sista ansökningsdag: 2023-05-31