Planchef till Alingsås kommun

Välkommen till Alingsås, kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Här jobbar nästan 4000 medarbetare för att varje dag ge god samhällsservice till våra invånare, besökare, företag och föreningar. Vi gör det i enlighet med våra värdeord: engagemang, öppenhet och respekt. Tillsammans skapar vi Alingsås!

I vår vision för 2040 är Alingsås Västsveriges vackraste kulturstad i en levande bygd. Genom nytänkande, engagemang och tillgänglighet skapar vi livskvalitet för alla.
I Alingsås finns rum för karriär och friluftsliv, föreningar och företagare. För landsbygd och stadspuls, studentliv och grannar. Nätverk och tystnad, kaféer och hembakat. Alingsås är trästaden med rum för hela livet.

Alingsås kommun befinner sig i en expansiv fas med ett antal pågående strategiska planer och kommande stadsutvecklingsprojekt. Tillväxtavdelningen ansvarar för övergripande strategiska frågor inom samhällsplaneringen, som översiktlig planering, exploatering och näringslivsutveckling. Inom kort genomförs en organisatorisk ändring och kommunens detaljplanering flyttas till Tillväxtavdelningen. Hos oss får du en viktig roll i att skapa det framtida Alingsås och vara med och utveckla planenheten i ett nytt sammanhang.

Välkommen till Solum Search för att höra mer om rekryteringen! 

Sista ansökningsdag: 2022-06-05