Kvalitetsutvecklare till Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan

Erfaren kvalitetsutvecklare till Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan

Vi kan fastigheter. Tillsammans har vi som är anställda på Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB över 400 års erfarenhet av fastigheter och förvaltning. För oss är det viktigt att skapa rätt förutsättningar i ändamålsenliga miljöer, som också håller över tid. Dessutom älskar vi att vara i framkant med projekt utöver det vanliga. Våra drygt 400 000 kvm industri-, kontors- och utbildningslokaler är fördelade i Trollhättans tätort med omnejd. Vår vision är miljöer där alla får plats att växa och när Trollhättan ska närma sig 70 000 invånare till 2030 så spelar vi en central roll för att erbjuda arbetsplatser.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en kvalitetsutvecklare som har kompetens och erfarenhet inom om kvalitetsutveckling, processledning och internrevision.

I rollen som kvalitetsutvecklare ansvarar du för att driva och utveckla Kraftstadens kvalitetsarbete samt att planera för internkontroll och uppföljning av våra processer. Du är vår interna projektledare som samordnar dokumentationen, säkerställer strukturer och genomförande av uppföljning samt att vi på Kraftstaden tillsammans verkar för framgångsrika strategier för mål- och kvalitetsuppfyllelse.

Välkommen att läsa mer om uppdraget!

Sista ansökningsdag: 2022-02-13