Nu söker vi HR-chef till Ulricehamns kommun

Ulricehamns kommun har cirka 2400 medarbetare. Vi jobbar inom områden som vård, skola, miljö, kultur och stadsplanering med mera. Hos oss finns över 200 olika yrkeskategorier representerade. Ulricehamns kommun är organiserad som en förvaltning under kommunstyrelsen. Den kommunala förvaltningsorganisationen är organiserad i fyra sektorer och en kommunledningsstab som leds av kommunchefen.

Vi har en stabil och välfungerande förvaltningsorganisation och ett gott samarbete mellan politiker och tjänstepersoner. För oss är det viktigt att fortsätta utveckla vår verksamhet för dem vi är till för. På bara några år har vi gått från att vara en mindre kommun till en större, utan att tappa varken vår identitet eller vårt huvuduppdrag för våra kommuninvånare och företagare. Tillsammans ger vi god service till invånare och besökare i vår kommun. Vi är dessutom nominerade till Sveriges KvalitetsKommun 2023.

I Ulricehamns kommun gör vi skillnad i människors vardag varje dag, året runt.

Välkommen att bli en del av vårt team – nu finns en möjlighet att bli en del av framtidens Ulricehamn! 

Då nuvarande HR-chef går i pension söker vi nu hans efterträdare. Som HR-chef har du ansvar och uppdrag att leda HR-funktionen och kommunens HR-arbete. I HR-funktionen ingår HR-konsulter, administratör och controller samt enheten för lönehantering och enheten för bemanning. Som HR-chef utgör du en del av kommunchefens ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår kommunchef Gustaf Olsson.

Vi erbjuder dig som HR-chef en spännande, utvecklingsinriktad och central roll i vår fortsatta resa framåt!”

Läs mer om rollen via nedan länk!

Sista ansökningsdag: 2023-10-01