Förvaltningschef till samhällsbyggnadsförvaltningen Alingsås kommun

”Välkommen till Alingsås, kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Här jobbar drygt 3 100 medarbetare för att varje dag ge god samhällsservice till våra invånare, besökare, företag och föreningar. Vi gör det i enlighet med våra värdeord: engagemang, öppenhet och respekt. Tillsammans skapar vi Alingsås!

I vår vision för 2040 är Alingsås Västsveriges vackraste kulturstad i en levande bygd. Genom nytänkande, engagemang och tillgänglighet skapar vi livskvalitet för alla.
I Alingsås finns rum för karriär och friluftsliv, föreningar och företagare. För landsbygd och stadspuls, studentliv och grannar. Nätverk och tystnad, kaféer och hembakat. Alingsås är trästaden med rum för hela livet.

Hos oss får du möjlighet att följa med på Alingsås resa som tillväxtkommun. Alingsås har unika förutsättningar för en hållbar stadsplanering. Staden har en stark egen identitet där du får chansen att ta hand om ett 400 år gammalt kulturarv, samtidigt som vi planerar för framtiden.”

Välkommen till Solum Search för att höra mer om rekryteringen! 

Sista ansökningsdag: 2022-09-25