Förvaltningschef till Klippans kommun

”Då nuvarande förvaltningschef har gått i pension söker vi en förvaltningschef tillika skolchef som vill ansvara för det viktiga arbete som genomförs inom barn- och utbildningsförvaltningen.

Klippans kommun är en attraktiv skolkommun!

Våra gymnasieskolor tar emot ett stort antal elever från kranskommunerna och vi har fina kvalitetsresultat och hög examensgrad för våra gymnasieelever. Vi har ett väl utvecklat och framgångsrikt samarbete inom våra gymnasie- och vuxenutbildningar tillsammans med branschen och vi ”sticker ut lite extra” inom transportområdet. I de lägre åldrarna har vi stort fokus på hållbar utveckling och Agenda2030 och i förskolan utbildare vi ”framtida planetskötare”. Extra stolta är vi över verksamheten i Ljungbyhed där det bedrivs forskning och utveckling inom flera områden på den gamla flygflottiljen som fått campusstatus inom Lunds universitet.

I Klippans kommun har vi skickliga och kompetenta lärare och ledare i våra verksamheter.

Vill du också bli en av oss där vi vill varandras framgång, vågar tänka nytt och har roligt tillsammans? Välkommen att läsa mer om rollen som skolchef i Klippans kommun!”

Vill du höra mer om rollen är du välkommen till Solum Search för en första kontakt!

Ylva Dahl, Solum Search; mobil 0730–263834, e-post ylva.dahl@solumsearch.se

Patrik Moberg, Solum Search; mobil 0709–161961, e-post patrik.moberg@solumsearch.se