Bygg- och miljöchef till Alingsås kommun

Nu söker vi bygg- och miljöchef till Alingsås kommun!

”Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

I vår vision för 2040 är Alingsås Västsveriges vackraste kulturstad i en levande bygd. Genom nytänkande, engagemang och tillgänglighet skapar vi livskvalitet för alla. I Alingsås finns rum för karriär och friluftsliv, föreningar och företagare. För landsbygd och stadspuls, studentliv och grannar. Nätverk och tystnad, kaféer och hembakat. Alingsås är trästaden med rum för hela livet.

Hos oss får du möjlighet att följa med på Alingsås resa som tillväxtkommun. Alingsås har unika förutsättningar för en hållbar stadsplanering. Staden har en stark egen identitet där du får chansen att ta hand om ett 400 år gammalt kulturarv, samtidigt som vi planerar för framtiden.”

Nu söker vi bygg- och miljöchef till samhällsbyggnadsförvaltningen!

Välkommen att läsa mer om rollen!