Miljökonsult inom förorenade områden

Vill du jobba på ett av de främsta företagen inom miljötekniska konsulttjänster i Västsverige?

Nu rekryterar vi miljökonsult inom förorenade områden till Jordnära miljökonsult AB i Lidköping. Företaget har sedan starten 2014 varit framgångsrikt inom sitt område och har idag vuxit till 10 engagerade medarbetare. Jordnära miljökonsult ABs primära marknad är Västsverige men utför även uppdrag i hela Sverige.

För att möta den ökade efterfrågan inom miljötekniska tjänster har företaget nyligen flyttat in större lokaler i centrala Lidköping. Nu finns kapacitet att växa ytterligare.

Jordnära miljökonsult söker en miljökonsult inom förorenade områden som vill vara med och utveckla företaget ytterligare och säkerställa positionen som en av de främsta konsulterna i Sverige inom förorenade områden.

Jordnära Miljökonsult söker dig som vill jobba med varma, framåtsträvande och engagerade kollegor. Du kommer till  ett välorganiserat företag med hög ambitionsnivå. Samtidigt som du förväntas att bidra till utvecklingen av företagets tjänster är det lika viktigt att du med positiv inställning och framåtanda berikar till teamet.

Välkommen till Solum Search för att höra mer om rekryteringen!

Sista ansökningsdag: 2022-09-04